Kategória: Aktuális.

Az eseményt minden eddiginél nagyobb érdeklődés övezte, több százan vártak a telefon hazai premierjét, sokan közülük több mint 24 órát álltak sorban a készülékért.

A világszerte tapasztalható óriási érdeklődés miatt készülékek nem minden típusban és csak korlátozott számban álltak rendelkezésre a premier idején. Ennek ellenére minden várakozó, sorban álló ügyfélnek jutott az új iPhone 5-ös készülékből. Mint ismeretes a szolgáltató korábban előrendelési lehetőséget is biztosított. Az online megrendelt készülékeket az ügyfelek személyesen is átvehették, illetve a T-Mobile díjmentesen házhoz szállítja azokat.

A T-Mobile tájékoztatta ügyfeleit, hogy értékesítési pontjai közül jelenleg csak a Mammut1 T-Pontban érhető el a telefon 16 GB-os változata. A T-Mobile mindent elkövet annak érdekében, hogy a gyártótól rendelt mennyiségeket minél előbb megkapja és az igényeket a lehető leghamarabb kielégítse, és bővítse azon értékesítési pontjainak számát, ahol a készülék megvásárolható.

A T-Mobile azt javasolja, hogy akik iPhone 5-öt szeretnének vásárolni, a T-Mobile honlapján a http://www.t-mobile.hu/iphone linken rendelje meg a kiválasztott modellt
(BrandTrend).