Kategória: Aktuális.

Az általános recesszió közepette, a kiskereskedelmi forgalom csökkenése mellett a webáruházak jól tartják magukat. Az Ország Boltja versenyt azért hozta létre az Árukereső.hu, hogy kiderüljön, melyek a legnépszerűbb és legjobb minőségű
webáruházak.

Már csak két hétig lehet szavazni idén az Ország Boltjára. Bárki egy kattintással voksolhat kedvenc webáruházára a verseny oldalán. A Minőségi díjra viszont csak a Megbízható Bolt Programban résztvevő webáruházak valós vásárlói szavazhatnak egy rövid kérdőív kitöltésével, ahol értékelhetik a szolgáltatás színvonalát.
Az Ország Boltja versenyre bármely magyar webáruház ingyen regisztrálhat. Idén a legtöbb nevezés a Szépségápolás és egészség, az Otthon, kert és barkács, illetve a Számítástechnika kategóriákban érkezett.

Jelenleg több mint 430 webáruház van versenyben. „Ez azt jelenti, hogy az aktív magyarországi webáruházak közel fele döntött úgy, hogy ringbe száll az Ország Boltja címért. A hihetetlenül gyorsan fejlődő magyar e-kereskedelem életének fontos eleme a verseny, hisz igen ritka, hogy egy gazdasági terület szereplőinek közel fele egyszerre benevez egy nyílt erőpróbára.” – mondta Palocsay Géza az Árukereső.hu operatív igazgatója.
Az Ország Boltja versenyen a felhasználók szavazatait október 8-ig várják a szervezők.
(BrandTrend)