Kategória: Aktuális.

A gazdasági életben már bizonyított, alkotó erejét a család és a vállalkozás mellett a képzőművészetek területén is megélő nő mutatja meg magát — sokak közül elsőként. A jeles európai civil szervezetek védnökségével megrendezett kiálítássorozat úttörője, Mastalli Zsuzsanna az akadémikus tudás birtokában játszotta be az üzleti játékteret Milánótól Düsseldorfon és Budapesten át Rómáig.  S mialatt nem akadémikus képeket rajzolt és festett, 35 éve alatt 5 országban vert gyökeret. Világpolgár, anya, nő, alkotó lélek. Példájával reménye szerint számosan élnek.

A kiállítást megnyitja Weiler Péter festőművész, designer-üzletember.

A Nappalibeli kiálllításon közösségi árverésre bocsáttatik egy Mastalli-kép, a kisebb-nagyobb adományokat felajánlók dedikálása után a festmény és az összegyűlt összeg a Heim Pál Kórház főorvos-asszonya, Dr. Almássy Zsuzsanna  által létrehozott Édes Gyermekünk Alapítvány javát szolgálja.

A 21. századi nő, ha európai! című kiállítást támogatja az EuCham és az A.P.A.S. (Alleanza per le Arti e per le Scienze/ Szövetség a művészetekért és a tudományokért).
(BrandTrend)