Kategória: Aktuális.

A Piac & Profit szerdán megjelenő szeptemberi száma már az új főszerkesztő irányításával készült. Demcsák Mária a lapot a továbbiakban alapító főszerkesztőként jegyzi, és a Piac & Profit Kiadó eddig is általa irányított más projektjeire koncentrálva folytassa tevékenységét.

A kiadó tulajdonos-vezetői a cégnél már korábban elindult fejlesztési folyamat kiszélesítéséről, felgyorsításáról és a struktúra ennek megfelelő átalakításáról döntöttek. A főszerkesztőváltás újabb állomás ebben a folyamatban, amelynek célja, hogy az offline és online lap, valamint a rendkívüli ütemben fejlődő konferencia-üzletág célközönsége, a kis- és középvállalati kör minél teljesebb körű információt és szolgáltatást kapjon a hatékony és sikeres működéshez. E folyamatba illeszkedik az offline és online lap tartalmának és szerkesztésének újszerű összehangolása, a Piac & Profit-konferenciák tematikájának kiszélesítése, a rendezvények számának gyarapodása. A kiadó szeptemberben, illetve októberben induló két új projektje, az összefogásra és a kölcsönös előnyökre építő Piac & Profit Klub, valamint a kezdő és haladó vállalkozások számára különböző tematikájú egynapos tréningeken hasznos gyakorlati ismereteket nyújtó KKV Akadémia is ezt a célt szolgálja. Mindezek mellett a kiadó hamarosan újabb, a kis- és középvállalkozásoknak szóló szolgáltatással jelentkezik.

Sebők Orsolya újságíróként kezdett 2001-ben a Piac & Profit magazinnál – előtte elemző közgazdászként dolgozott –, fő területe az általános és vállalati pénzügyek, valamint az Európai Unió. 2007-től rovatvezető, 2011 szeptembere óta a lap főszerkesztő-helyettese.
(BrandTrend)