Kategória: Aktuális.

Az okostelefonok és az iPhone készülékek elterjedésével a Tesco is igyekszik lépést tartani, ezért vásárlói számára ingyenes wifi-elérést tett lehetővé áruházaiban. Jelenleg az ország 109 Tesco áruházában internetezhetnek  ingyen wifin az áruházakba betérők.

A Tesco vásárlói wifi felhasználókra vonatkozó felmérései alapján az elmúlt héten a felhasználók száma meghaladta a százezer főt, ami átlagosan több mint ezer internetezőt jelent áruházanként.

A vásárlók kedvelik az internetezés ezen módját, ez idáig országszerte több mint 1 000 000 felhasználó élt az ingyenes wifi-elérés lehetőségével a Tesco áruházakban.

Az ingyenes wifin keresztül letölthető a Tesco által korábban bevezetett telefonos alkalmazás is, amely forradalmasította a bevásárlást. Az AppStore ingyenes applikációjának letöltésével, egy gombnyomással elérhetőek a fontosabb termékkategóriák és a bővebb termékinformációk. A vásárlók így elsőként értesülhetnek a legjobb ajánlatokról, azonnal átlapozhatják bármely Tesco áruház akciós katalógusát, valamint akár útközben összeállíthatják bevásárlólistájukat a kiválasztott termékekből.

A Tesco Magyarország mobil alkalmazás lehetővé teszi a bevásárlólista mentését és elektronikus úton történő továbbítását is. Továbbá az áruházkereső és navigáló funkciók segítségével az alkalmazás használói könnyedén megtalálhatják az általuk kiválasztott, vagy hozzájuk legközelebb eső Tesco áruházat. Az egyszerű kezelési felület mindenki számára elérhetővé teszi a kényelmesebb, gyorsabb és gazdaságosabb bevásárlást.

A Tesco mobil alkalmazás iPhone készülékekre, illetve azon okostelefonokra is letölthető, melyek minimum 2.1 androidos operációs rendszerrel rendelkeznek.

A  mobil alkalmazást egy játékos animáció mutatja be  ITT .
(BrandTrend)