Kategória: Aktuális.

A Stella Artois 2015-ig meghosszabbította együttműködését a Cannes-i Filmfesztivállal, folytatva és megerősítve a hivatalos partneri kapcsolatot. 

A sörmárka az idei, 65. Cannes-i Filmfesztivál során ismét különleges élményekben részesítette a filmrajongókat, köztük két szerencsés magyar nyertest is. A Stella Artois Hungary Facebook oldalán szervezett játék nyertese – párjával együtt – ötcsillagos környezetben töltött el 3 napot Cannes-ban, ahol világsztárokkal együtt vonult a vörös szőnyegen, és Brad Pitt-tel együtt élvezte a Filmpalota hangulatát.

Cannes_Filmfeszt_Stella_Artois

A fesztivál ideje alatt Cannes-ba látogatók a Cannes Cinema Club különleges programjait élvezhették, amely kifejezetten a Cannes-i Filmfesztivál idejére nyitotta ki ajtóit a híres Croisette sétányon. A Stella Artois exkluzív filmvetítésekkel és mozis rendezvényekkel szórakoztatta a közönséget a Club-ban és szerte a világon. A Club-ba belépők hirtelen 1963-ban találták magukat, amikor is a Club igazán fénykorát élte és nagy filmes pillanatokat inspirált. Az idei fesztivál ideje alatt olyan hírességek fordultak itt meg, mint Kellan Lutz, az Alkonyat sorozat sztárja.

A két szerencsés magyar nyertesnek felejthetetlen élményekben volt része a Cannes-i Filmfesztiválon eltöltött három nap során. A fesztiválpalotával szemben álló, rangos Majestic Barriére Hotel exkluzív ellátásnak köszönhetően elsőkézből tapasztalhatták meg a fesztivál varázslatos hangulatát. Egy filmpremier és az igazi vörös szőnyegen való megjelenés a program része volt, hiszen Brad Pitt-el együtt tekinthették meg a filmsztár új filmjét, a Killing Them Softly-t.

"A Cannes-i Filmfesztivál kitűnően szemlélteti a filmkészítő zseniket, és mi örömmel mélyítjük el kapcsolatunkat a fesztivállal" – nyilatkozta Pablo Firpo, a Stella Artois Global marketing menedzser.
(BrandTrend)