Kategória: Aktuális.

A online pénzügyi szolgáltatónak kommunikációs és értékesítési feladatokban is segítséget nyújt az ügynökség, akit felkérés alapján választotta ki.

Az együttműködés keretében a Person Communications teljes körű PR szolgáltatásokat nyújt a PayPal-nek, beleértve az online és offline megjelenés koordinációját, valamint részt vállal a cég regionális stratégiájának kialakításában is.

Karol Switala, a PayPal közép-európai regionális PR menedzsere az együttműködés kapcsán elmondta: "Az adatok korában egyre több és több vállalat lép be a piacokra virtuálisan. Termékek és szolgáltatások a világ másik feléről érkeznek annélkül, hogy a távolság a minőség rovására menne, nézzük meg például a PayPal-t vagy a Facebook-ot. A sikerhez azonban elengedhetetlen a jó kommunikáció, amit képtelenség távolról hatékonyan irányítani. Helyi szakemberekre van szükség, helyi kulturális ismeretekkel, jó kapcsolatokkal és nagy PR tapasztalattal. Hisszük, hogy a Person Communications a mi ügynökségünk" – nyilatkozta a menedzser.

A Person Communications 2007 óta dolgozik integrált kommunikációs kampányokon. Az ügynökség a digitális PR, a social media és a klasszikus PR eszközeivel szolgálja ki jelenlegi megrendelőit. A vállalkozás ügyfelei között többek közt megtalálható a telekommunikációs ipar jelentős szereplője, a hong kong-i WayteQ, a világ vezető online pénzügyi szolgáltatója, a PayPal, valamint a Coca-Cola HBC Magyarország. Emellett a Person Communications számos EU-projekt kommunikációjában is közreműködik.
(BrandTrend)