Kategória: Aktuális.

Christopher Mattheisen Fekete Istvántól, az Interim Vezető Tanácsadó Kft. ügyvezetőjétől vette át a tisztséget. Fekete István 6 éven át töltötte be a szövetség elnöki posztját.

Megválasztásával kapcsolatban Christopher Mattheisen elmondta: "Nem csupán megtiszteltetés egy immár 26 éves sikeresen működő érdekképviseleti szervezet elnöki feladatait ellátni, de óriási felelősség is egy olyan időszakban, amikor mind Európa, mind pedig Magyarország komoly gazdasági kihívássokkal néz szembe. Bízom abban, hogy a Joint Venture Szövetség javaslataival és ajánlásaival e nehéz feladatban hatékonyan segítheti a hazai gazdaságpolitikát."

chris_telekom

A JVSZ új elnöke a távközlés és az információs társadalom május 17-i világnapja kapcsán az iparág aktuális kérdéseiről szólva kiemelte: bízik abban, hogy a hazai gazdaság egyik húzóágazataként jelentős munkáltatói és beruházói szerepet betöltő távközlési iparág valamennyi szereplője számíthat arra, hogy az ország versenyképességének érdekében fenntartható megoldás születik a távközlési adó vonatkozásában.

A Szövetség új elnökségi tagokat is választott Csuri Ferenc, a KLUDI Szerelvények Kft. ügyvezető igazgatója, Dr. Fábián Ágnes, a Henkel Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója, Földváry Beáta, a WIFI Hungária Kft. ügyvezető igazgatója, Kalocsai Zsolt, az RSM DTM Hungary Zrt. Igazgatóságának elnöke és Dr. Urbán László, a Magyar Suzuki Zrt. vezérigazgató-helyettese személyében a tisztségviselők sorába.
(BrandTrend)