Kategória: Aktuális.

A "Mille Miglia" a hagyomány szerint egy ókori útvonalat követ, amely több mint 1,600 kilométert tesz ki, Brescia-tól Rómáig és vissza, a versenyt ebben az évben május 16. és 20. között tartják.

A Sixt idén utoljára még részt vesz a versenyben is vintage autó-flottájával, amely 1950-es autókból áll: két Mercedes 300 felfelé nyíló/sirályszárny ajtókkal, egy Jaguar XK 120, egy Porsche Speedster, egy VW Standard és egy Ferrari 250 GT Coupé.

Mercedes_300

Erich és Regine Sixt fogja vezetni a Mercedes autókat, utóbbi így nyilatkozott az eseményről: "Nagy örömmel veszünk részt újra ezen a lenyűgöző rally versenyen, ráadásul az évfordulónk évében. A "Mille Miglia" fontos részévé vált a nyarainknak. Ebben az évben nagyon különleges módon fogjuk terjeszteni a Sixt szellemiségét."

"A mostani már az ötödik alkalom lesz, hogy a Sixt támogatja a versenyt széleskörű szolgáltatási körével." – tette hozzá a hírhez Dévai Gábor, a Sixt-et Magyarországon képviselő Wallis Autókölcsönző ügyvezetője. "A versenyzők, az utasok és a média képviselői biztonságos és kényelmes utaztatásban részesülnek az útvonal és a szálláshelyek között a Sixt korszerű flottájának köszönhetően. A cég szolgálati autói a versenyzőket el is kísérik a verseny útvonalán. Mindeközben a Sixt hostessei szeretettel várják a verseny elismert rajongóit a Sixt vendégsátraiban Brescia és Róma városában."
A fenállásának 100. Évfordulóját ünneplő Sixt meglepetésekkel is készül a résztvevők és a nézők számára is.
(BrandTrend)