Kategória: Aktuális.

A rendezvény először bővül egy expo típusú kiállítótérrel, ahol a sportszervezetek és az üzleti szféra szereplői kapnak megjelenési, bemutatkozási lehetőséget.

Az olimpiai és paralimpiai játékok a földkerekség legnagyobb sporteseménye, amelyet világszerte hatalmas érdeklődés övez. A sportélet mellett a gazdasági szektor is mindent megtesz a közönség kiszolgálásáért: rengeteg pénzt költenek az olimpiával való képzettársítás kialakítására és különlegesen kreatív módon igyekeznek aktiválni ezt a kapcsolatot.

"Az olimpia a kommunikációs szakma egyik csúcspontja, amely gyakorlati esettanulmányokkal szolgál a brandek és hazai sportszervezetek számára az eseménymarketing, valamint a márka- és sztármenedzsment területén. A meetupon megtudhatjuk, hogy melyek a magyar olimpiai értékek, és milyen előnyökkel, illetve kötelezettségekkel jár az olimpiai partnerség. Választ kapunk olyan érdekes kérdésekre, hogy marketing vonatkozásaiban miért hatalmas lehetőség az olimpia, és hogyan lehet kezelni kommunikációs szempontból a ciklikusságot a négyévente jelentkező sportesemény kapcsán." – nyilatkozta Zsédely Péter a rendezvény főszervezője.

meetup

A sportolók, sportvezetők, sportmarketingesek, valamint a vállalati szféra marketingesei érdeklődésére számot tartó eseményen Domán Éva (a Ringier marketing igazgatója), Mihók Ildikó (a Magyar Olimpiai Bizottság marketing és kommunikációs igazgatója), Gömöri Zsolt (a Magyar Paralimpia Bizottság elnöke), Gergely István (kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó), Kónya Andrea (a K&H Csoport szenior kommunikációs referense), Grand József (az olimpiai beszállító Polaritás Kft. tulajdonosa, cégvezetője), és Jagodits Rómeó (Magyar Futballmarketing Műhely alapítója) fejtik ki véleményüket a témában. Az ötkarikás játékokhoz különböző területeken keresztül kapcsolódó szakemberek speciális tudása és egyéni tapasztalata alapján kerek képet kaphatunk az olimpiai marketing kulcskérdéseiről.

További részletek, jegyinformáció, regisztráció ITT
(BrandTrend)