Kategória: Aktuális.

"A digitális média számomra nem csak munka, hanem szenvedély is egyben, kicsit megszállottja vagyok a területnek, leginkább a mobil tematika foglalkoztat. Mivel hosszú ideig dolgoztam ügyféloldalon is, kicsit más szemléletet képviselek, mint azok, akik tisztán ügynökségi háttérrel rendelkezek, ez sokszor segít jobban megérteni ügyfeleink céljait és érveit. Jelenlegi munkakörömben célom, hogy nem feltétlenül fizikailag, sokkal inkább gondolkodásmódban valósuljon meg a ma oly népszerű integráció, ami az én vízióm szerint nem az online offline-ba integrálódását jelenti, hanem a különböző területek közös evolúcióját."

bognar_vera
 
Bognár Vera az elmúlt években számos előadást tartott különböző konferenciákon, illetve a MAKSZ képzésén belül a Corvinus Egyetemen és a BGF-en is.
 
Több EFFIE díj nyertese, melyek közül az egyik Arany Effie egy 100%-ban online kampány eredménye.
 
Vera pályafutását a telekommunikációs szektorban kezdte ahol 8 éven át főként IVR és Mobil szolgáltatásokkal foglalkozott, mint a TeleMedia Interaktív Szolgáltatások Marketing Managere.
 
A Mediaedge:CIA (MEC) interaktív csapatához került 2006-ban, ahol a mobil terület mellett megismerkedett az internetes média világával.  2007 decemberében csatlakozott az OMD- hez, ahol a taktikai tervezéstől a digitális stratégiáig széleskörű ismeretekre tett szert olyan nívós, nemzetközi ügyfeleken, mint például a Vodafone, amely mobil hirdetési felületeinek bevezetésében aktívan részt vett.  Az ügyfelek teljeskörű Digitális Stratégiájának megalkotása mellett 2011 májusától  mobile media strategist-ként a mobil hirdetési és mobil marketing terület fejlesztéséért volt felelős.
(BrandTrend)