Kategória: Aktuális.

A 38 éves szakember az elmúlt 12 évben az USA-ban, Svájcban illetve Németországban töltött be vezetői pozíciókat a távközlési iparágban – legutóbb a UPC-hez tartozó Unitymedia vállalatnál.

Az Invitel a lakossági ügyfelek hatékonyabb kiszolgálása érdekében még markánsabb átalakításon megy keresztül, melynek során több új vezető is csatlakozott a vállalathoz. Oliver Weiser érkezése fontos lépés volt ebben a folyamatban.

Az Invitelnél Oliver Weiser felelősségi körébe tartozik a lakossági üzletág irányítása és lendületes fejlesztése. Elsődleges feladata ügyfélközpontú termék és szolgáltatási portfolió létrehozása, valamint olyan értékesítési és marketing szervezet felépítése, mely teljes mértékben megfelel az ügyfelek elvárásainak és a piaci igényeknek.

oliver_weiser_invitel

Az új lakossági kereskedelmi vezérigazgató-helyettes egyik legfőbb célkitűzése, hogy az ügyfél kerüljön a figyelem középpontjába. "Termékeinkkel jelen vagyunk ügyfeleink otthonaiban, így része vagyunk mindennapi életüknek. TV, internet és telefon szolgáltatásaink biztosítják a családok, barátok és a helyi közösségek számára az otthoni szórakoztatást és a mindennapi kapcsolattartást. Éppen ezért kiemelten fontosnak tartjuk, hogy értéket és még inkább élményekben gazdag, vonzó szolgáltatásokat fejlesszünk és kínáljunk ügyfeleinknek. Jelenleg is ezen dolgozunk és hamarosan új termékekkel, szolgáltatásokkal jelenünk meg a piacon." – fogalmazott Oliver Weiser.

Oliver Weiser a németországi Regensburg egyetemén, valamint az amerikai University of Connecticut egyetemen szerzett Masters in Business képesítést. Szakmai pályafutása során az üzemeltetés hatékonyabbá tételén és az ügyfélelégedettség javításán alapuló technológiákat fejlesztett és vezetett be az Egyesült Államokban. Emellett Svájcban a televíziós szolgáltatások digitalizálását, illetve, a DVR, valamint az interaktív szolgáltatások bevezetését irányította, Németországban pedig a műholdas televíziós platform létrehozásán és üzemeltetésén dolgozott – a TV üzletág, valamint új szolgáltatások és termékek fejlesztése tartoztak felelősségi körébe.
(BrandTrend)