Kategória: Aktuális.

2012. április 26-án 17 órakor a MIX Clubban bemutatkozott a 12 playmate-jelölt, aki bekerült a döntőbe, így továbbra is versenyben maradt Az év playmate-je 2012 címért.

A Playmate of the Year zsűri (Margaret Ann Dowling – MAP Magazine Kiadó Kft., ügyvezető igazgató, Pantl Péter – a Marquard Media férfitartalom-igazgatója, Andy Vajna – producer, Nánási Pál – fotóművész, Zwack Sándor – a Zwack Unicum Nyrt. igazgatóságának elnöke, dr. Krasznai Zsolt – plasztikai sebész, Jáksó László – a Class FM műsorvezetője, Hajdú Péter – producer-műsorvezető, Murányi Marcell – a Blikk főszerkesztője, Daniludisz Niki – a 2010-es év playmate-je, Metzker Viki – a 2007-es év playmate-je, valamint Margl Dorka – a Playboy magazin fotóproducere) a 4 válogatás után 30 hölgyet választott ki, akik közül a szavazók döntötték el, hogy ki került be a Playmate of the Year döntőjébe.

Playmate_of_the_Year_

A 2012-es év Playmate of the Year döntősei:
Bűti Bettina – 24 éves, Fekete Tünde – 30 éves, Helmeczi Gabriella – 24 éves, Larion Zoé – 29 éves, Nyéki Noémi – 22 éves, Pintér Marianna – 24 éves, Ruzsnyák Anikó – 19 éves, Sadi Mounira -19 éves, Tóth Eszter – 25 éves, Török Dóra – 26 éves, Vangel Andrea – 20 éves, Varga Alexandra – 23 éves.

Az olvasók a döntős playmate-ek fotóit először a Playboy magazin májusi számában láthatják, valamint ez a magazin tartalmaz egy egyedi kódot, mellyel az olvasók és a látogatók kedvenc döntős playmate-jükre leadott szavazataikat további ötven szavazattal növelhetik.

A playmate.hu oldalon a felhasználóknak lehetőségük nyílik arra, hogy szavazzanak kedvenceikre. Folyamatosan nyomon követhetik a verseny alakulását, kedvükre böngészhetik a fotókat és a videókat a hölgyekről.

A nagyszabású fináléra május 31-én kerül sor, ahol kiderül, hogy ki lesz a 2012-es év playmate-je, akit a június 1-jén megjelenő Playboy magazin címlapján láthat a közönség.
(BrandTrend)