Kategória: Aktuális.

"A NeoFm életében lassan egy éve tartó folyamatos fejlődés fontos mérföldkövéhez érkeztünk, amikor a rádió programing személyi feltételeit teljes mértékben megteremtettük. Bolla Zsolt producer "leigazolásával" és Erdős László programigazgató mellé Juhász Gergely zenei főszerkesztő érkezésével a személyi változások folyamata befejeződött." – nyilatkozta Földes Ádám, a NeoFM vezérigazgatója, hozzátéve, hogy a Neo hallgatottsága az egy évvel ezelőtti időszaka óta tendenciózusan emelkedik, ma már mehaladja a másfél milliót, "ami azt jelenti, hogy jó úton haladunk és a kialakult csapat biztosíték a további fejlődéshez" – tette hozzá a vezérigazgató.

Juhász Gergely 15 éves kora óta dolgozik a rádiós szakmában. Négy év vidéki rádiózás után került a Rádió1-hez, majd a Roxy Rádióban folytatta pályafutását. 2007-től már a Sláger Rádió szerkesztő-műsorvezetője. 2010-től a magyar VIVA és Music Television csatornák zenei kínálatának menedzseléséért felelős vezetőként dolgozott, mindeközben a Juventus Rádió szerkesztő-műsorvezetőjeként is tevékenykedett.

"A minap töltöttem be a 30. életévemet és ekkor döbbentem rá, hogy az eddigi életem felét a rádiózással töltöttem. Nekem a rádiózás az igazi szerelmem és külön örülök annak, hogy a Neo-ban újra Magyarország legprofibb rádiós szakembereivel dolgozhatok együtt." – nyilatkozta a Neo új zenei vezetője, aki műsorvezetőként is szerepet kap a rádiónál.
(BrandTrend)