Kategória: Aktuális.

A Telekom kifejezetten a vendéglátással foglalkozó vállalkozók speciális igényeihez igazodva alkotta meg az IPTV, vezeték nélküli internet, valamint SMS-szolgáltatást is magában foglaló csomagját, a Vendégváró csomagot.

Az IPTV a tévézés új dimenzióját nyújthatja, hiszen vonzóbb lesz nyáron az üzemeltetett hely a TV-műsorok vetítésével, ahol a vendégek örömmel fogadják és töltenek ott még több időt, ha kiváló minőségben nézhetik a foci-EB vagy olimpiai selejtezők, döntők közvetítéseit. 

telekom_szorakozohelyek

Amennyiben régi, már elavult készülékkel rendelkezik az üzlet, a meglévő TV akár 0 Ft kezdőrészlettel, kamatmentes részletre lecserélhető új, nagy felbontású, például Samsung LED készülékre, akár kamatmentes részletre.

A csomag másik fontos összetevője a WiFi kapcsolat biztosítása. A vendégek nagy része nem akar még rövid időre sem elszakadni az internettől. A Vendégváró csomagban a szélessávú internethez ajándék WLAN router jár, amellyel megosztható az internet a vendégek között. Annak a vendégnek, aki igényli a szolgáltatást, mindössze egyetlen, alapdíjas SMS-t kell küldeni a belépéshez szükséges jelszóért, amelyet egy automatikus válasz SMS-ben bocsát a rendelkezésére. A csomag része emellett a vezetékes telefon is.

A Vendégváró csomag igazi újdonsága azonban az, hogy minden eddiginél egyszerűbben, olcsóbban és hatékonyabban reklámozhatja az üzlet akcióit, programjait. A csomag része 0 FT-ért a Virtualoso SMS szolgáltatás, amellyel egyetlen gombnyomással több száz vendégnek küldhető SMS az aznapi menüről, akciós italkínálatról, vagy izgalmas tévés sportközvetítésekről.
(BrandTrend)