Kategória: Aktuális.

Az AdOcean adserver mellett tette le a voksát az egyik legnagyobb hazai gasztronómiai oldal, a NoSalty, a piacon másfél évtizede jelenlévő gazdasági portál, a Tőzsdefórum, valamint az egyik vezető IT portál, a Prohardver is.

"Ahogy egyre növekszik a hirdetői érdeklődés az oldalunkon, szükségünk volt egy olyan adserverre, ami képes a megnövekedett mennyiségű kampány kiszolgálására. Azért választottuk a Gemius-t partnerül, mert jelentős tapasztalattal rendelkeznek a piaci standardnak megfelelő formátumok kiszolgálásában, ugyanakkor rugalmasak az egyéni igényeinket illetően." – jegyezte meg a váltással kapcsolatban Zalai Ágnes, a NoSalty.hu vezérigazgatója.

A Gemius és partnerei közötti sikeres együttműködés bizonyítéka, hogy az új ügyfelek mellett régi visszatérőket is köszönthet. Többek között a Portfolio.hu is további bizalmat szavazott az AdOcean-nek.

"A megbízható és rugalmas technikai segítségnyújtás, valamint a felhasználóbarát szoftver megkönnyíti mindennapi munkánkat, az egyedi statisztikák és kimutatások pedig lehetővé teszik, hogy ügyfeleink számára a korábban megszokott magas minőségű szolgáltatást tudjuk továbbra is nyújtani." – nyilatkozta Agócs Balázs a Portfolio.hu-t és Pénzcentrum.hu-t kiadó Net Média Zrt. vezérizgató helyettese. A Gemius és a Portfolio.hu Csoport partneri kapcsolatát szorosabbra fűző együttműködés keretében nemrég Baittrok Borbála, a Gemius Konzultációs Üzletágvezetője részt vett előadóként a Portfolio.hu által szervezett nagysikerű Biztosítási Konferencia 2012-n.

A szintén CEMP csoporthoz tartozó, nemrég kibővült Shopline – korábban Bookline – a Gemius ügynökség oldali adserverével hosszabbította meg szerződését. 
(BrandTrend)