Kategória: Aktuális.

Az Evoque ezen legújabb sikere is kiválóan példázza a modell kimagasló népszerűségét világszerte, amelyet immár több mint 110 elismerés és díj is igazol.

Az Év Női Autója díjat egy női autós újságírókból álló, tizenhét tagú nemzetközi zsűri ítéli oda. A díjra jelölt járműveket olyan szempontok alapján bírálják el, amelyek a hölgyvásárlók számára különös jelentőséggel bírnak a választás során. Szerephez jutnak a praktikus részletek, mint a biztonság, a tárolóhelyek mennyisége, a gyermekbarát jellemzők, a környezetvédelmi teljesítmény és az ár-érték arány, továbbá olyan, szubjektív szempontok is, mint a formaterv esztétikuma.

Az eredményeket már ezen a héten kihirdették, a hivatalos díjátadóra csupán szeptemberben, a Párizsi Autókiállításon kerül sor.

range_rover_1

A Range Rover Evoque legújabb elismerésére reagálva John Edwards, a Land Rover globális márkaigazgatója a következőket nyilatkozta: "Az Év Nemzetközi Női Autója cím is remekül példázza, hogy milyen sokszínű igényt elégít ki az Evoque. A hölgyvásárlók a világ minden pontján egyedülálló, markáns ügyfélcsoportot alkotnak, ezért létfontosságú minden autógyártó számára, hogy termékeik tökéletesen kielégítsék egyedi elvárásaikat és kívánságaikat. A Nagy-Britanniában tervezett, fejlesztett és gyártott Range Rover Evoque lankadatlanul intenzív vonzerővel bír. Rendkívüli öröm számunkra, hogy az autó dizájnját, műszaki tartalmát és teljesítményét értékelő 111 kitüntetés mellett a modell nemzetközi eladásai is épp olyan sikeresen alakulnak."
(BrandTrend)