Kategória: Aktuális.

Az image kampányhoz hat különböző kreatív készült, mindegyik egy-egy kedves, pozitív üzenetet, fogadalmat tartalmaz. A hat plakáton egy-egy eltérő karakter látható (4 nő a szinglitől az anyukáig, valamint egy kisfiú és egy kislány), akik személyes, az olvasókat is megszólító üzenetet közvetítenek.

eva5_1

Szinte mindenki magára ismerhet egy-egy karakterben, illetve az általa megfogalmazott üzenetben. A kampány felhívja a figyelmet, hogy a mindennapi rohanásban néha meg kell állnunk és végiggondolnunk, mit tehetünk önmagunkért és a környezetünkért, hogyan varázsolhatjuk szebbé, jobbá a napot, hogyan vehetjük észre az élet apró örömeit. Az Éva magazin kampánya – ahogy maga a lap is – valódi értékeket közvetít, és elsősorban az igényes, intelligens, nyitott és tudatos nőket szólítja meg.

A kampányt az Éva szerkesztőség kreatív csapata készítette.

Az Éva magazin marketingkampányának nemcsak az image kampány alkotja szerves részét, hanem az áprilisi lapszám promóciója a Lapker pavilonok citylight felületein, illetve a Lapker Relay – Inmedio hírlapüzletekben kasszánál kihelyezett A3-as méretű kasszazónás kihelyezés is. Az Éva továbbá megjelenik 100 nagy forgalmú, független árushelyen egyedi displayeken, valamint közel 200 OMV benzinkút kasszazónájában, illetve a Tesco promóciós öblökben is.

A magazin nagyszabású, egész napos rendezvénnyel is megünnepelte 5. születésnapját, erre 2012. április 15-én, a WAMP design vásár keretében került sor. A Millenáris Park B csarnokába kilátogatók személyesen is megismerhették a lap készítőit, izgalmas talk-show-kat hallgathattak az Éva Kávézó színpadán többek között a kreatív otthonról, gasztro-témákról, női szerepekről, családról és karrierről. Nagyon népszerű volt a játékos címlapfotózás blue box háttér előtt, melyet sokan a gyermekeikkel próbáltak ki. Születésnapi torta és különleges nyereményjátékok is várták a résztvevőket, melyen formatervezők által tervezett egyedi Éva-tárgyakat vihettek haza a szerencsések. Emellett belevethették magukat a WAMP nyüzsgő forgatagába, ahol formatervezők termékeiből, továbbá a gasztro szekció ínyenc kínálatából válogathattak.

Az Éva magazin olvasói aktivitásait a Ladies First Consulting Kft. szervezte, a VIP részt pedig a Lime Creative biztosította.

eva5_majus

Az Éva májusi meglepetése a magazinhoz csomagolt egyedi táskák mellett egy négyoldalas, kihajtható borító, amelyből előfizetők különleges, exkluzív változatot kapnak.
(BrandTrend)