Kategória: Aktuális.

A tévéképernyőre optimalizált ZeneCenter applikáció, amely átlátható designjával és egyszerű funkcionalitásával igazi élményt nyújt a hazai zenerajongóknak, a Samsung Smart tévékészülékek Smart Hub nevű menüpontjában található.

Az alkalmazás segítségével a regisztrált felhasználók a bejelentkezést követően a weben korábban szerkesztett és elmentett, saját maguk által összeválogatott előadókat megszólaltató csatornákat, ún."rádió"-kat hallgathatnak.
A közel hat hónapja elérhető ZeneCenter szolgáltatást már több ezer felhasználó letöltötte a mobiltelefonjára, illetve regisztrált az időszaki díj-mentes, teljes funkcionalitást biztosító próbaverzióra. Az alkalmazást letöltők túlnyomó többsége Android operációs rendszerű okostelefonján próbálta ki az online zenehallgatást.

zenecenter_telekom

A Telekom az internetezők azon csoportját célozta meg ZeneCenter ajánlatával, amely mindig változatos, az ízlésének megfelelő zenét szeretne hallgatni anélkül, hogy előzetesen órákat töltene saját válogatások készítésével. Az előfizetők bármikor streamelhetik, azaz letöltés nélkül lejátszhatják a kedvenc zenéiket tartalmazó műsorfolyamokat a közel egymillió zeneszámból álló, állandóan frissülő kínálatból.

A ZeneCenter a felhasználók számának gyarapodásával egyre nagyobb felhasználói élményt nyújt, előfizetői ugyanis egyre több, a felhasználói igények alapján született, előre szerkesztett zenei tartalomból válogathatnak. A "saját rádió"-nak nevezett zenei csatornák egyre jobban definiáltak, így könnyen áttekinthető és kiválasztható a felhasználók által preferált zenefolyam. A felhasználói statisztikák bizonysága szerint a legnépszerűbb saját rádiók a felületen magyar előadókzeneszámaiból építkeznek. A Telekom, megfelelve a felhasználói elvárásoknak, a magyar digitális zenei tartalom fogyasztást helyezi a fókuszba, és kiemelt megjelenési lehetőséget biztosít a hazai zenei előadók számára.
(BrandTrend)