Kategória: Aktuális.

A versenyre nevezési díj nincs, a legjobb alkotókat nagy értékű nyereményekkel jutalmazzák.

A 13. Arany Penge kreatív fesztivál külön versenyének, az Epamedia Outdoor Awardsnak a központi témája az outdoor egyedi megjelenések fókuszba állítása. Az "Alkoss és érintsd meg a jövőt!" elnevezésű versenyre pályázóknak egy meglévő ügyfelük képzeletbeli citylight kreatív tervét kell elkészíteniük, a pályázati anyagokat online, az Arany Penge oldalon kell feltölteni.

A versenyzők nagy értékű díjakért küzdenek. A márka / ügyfél nyereménye 6, 4 és 2 millió forint értékű EPAMEDIA plakátfelület, ami 2012. július és augusztus hónapokban áll a győztesek rendelkezésére, hogy a verseny után elkészített képzeletbeli vagy bármely más kampányukat népszerűsítsék. A legjobb citylight terveket benyújtó alkotócsoportok a Hotel Zsori Thermal & Wellness szálloda ajándékutalványát, panyolai hétvégét és "akcion.hu" bónuszkártyát nyerhetnek.

Az eredményhirdetésre az Arany Penge díjátadó gálán, május 25-én kerül sor. Az outdoor verseny szervezői az Epamedia Hungary és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ).
(BrandTrend)