Kategória: Aktuális.

Az Árukereső jóvoltából az [origo] olvasói közel ezer webáruház kétmillió ajánlatát tudják összehasonlítani. A két online cég továbbra is a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást kívánja biztosítani felhasználóinak, így egy olyan megoldást dolgoztak ki, mely az Árukereső szakmai tapasztalatai alapján nyújt minőségi szolgáltatást az [origo] látogatói számára is.

"Az [origo] vásárlás infrastruktúrája és működése az Árukereső.hu technológiájára épül, melynek újratervezése során fontosnak tartottuk, hogy a hírportál látogatói számára is elérhető legyen az Árukeresőn megtalálható összes funkció. Az árak és a termékek tulajdonságainak összehasonlítása mellett már a boltok szállítási idejéről, megbízhatóságáról is naprakész információt kaphatnak az [origo] vásárlás felhasználói is" – mondta el Rácz Csaba, az Árukereső.hu tartalom- és szolgáltatásfejlesztési igazgatója. 

"Az Origo minden szolgáltatását a fogyasztói és olvasói igények figyelembevételével fejleszti, nagy öröm számunkra, hogy az [origo] vásárlást ebben a szellemben tudtuk megújítani és a jövőben magasabb színvonalon fogjuk tudni működtetni" – tette hozzá Kozári István, az Origo Zrt. értékesítési és médiaigazgatója.

origo_vasarlas_screenshot

(BrandTrend)