Kategória: Aktuális.

Essősy Orsolya 2008-2011 között a Turner Broadcasting System (TBS) magyar, cseh és szlovák piacok Terjesztési és Képviseleti Vezetőjeként a disztribúcióért, digitális médiáért, szindikációs üzletekért felelt. A Viacomnál a Nickelodeon Kelet-Közép-Európáért és Izraelért felelős Brand Directoraként folytatja pályáját a szakember, akitől nem áll távol a gyerekcsatornák világa, hiszen korábban a TBS-nél a CNN International és a TCM mellett a kisebbeknek szóló Boomerang és a Cartoon Network eredményeiért is felelt.

essosy_orsolya_nickelodeon

"Ezt az új pozíciót a Nickelodeon nemzetközi terjedése és világszerte egyre nagyobb ismertsége mellett a magyarországi disztribúció 50%-os növekedése hívta életre. A Nickelodeon egyedi gyártású tartalmaival egyre több piacon az első számú gyerekcsatorna, ez a siker ösztönzött minket arra, hogy nagyobb hangsúlyt fektessünk rá ebben a régióban is" – nyilatkozta Bartosz Witak, a VIMN kelet-európai régiójának vezérigazgatója.

A Nickelodeon globális sikerét annak köszönheti, hogy a kisebbeknek és a tiniknek készülő tartalmak mellett az egész családot szórakoztató műsorok is helyet kapnak programjában. A tiniknek szóló iCarly és a V, mint Viktória, vagy a fiatalabb korosztály kedvencei, például SpongyaBob és Dóra, a felfedező mellett a hazánkban is népszerű Kung Fu Panda és a Madagaszkár Pingvinjei is elérhetőek a csatornán.

A VIMN vezetői csapatának legújabb tagja 2012 áprilisától kezdi munkáját az MTV Hungary, a Comedy Central, a VIVA Televízió és a Nickelodeon anyacégénél.
(BrandTrend)