Kategória: Aktuális.

Ez mindenképpen bátor és (üdvözölendő) kezdeményezés, hiszen információink szerint az üzletek többségében a forgalom alakulása igencsak hagy maga után kívánnivalót.
 
Az S.T. Dupont termékeit ugyan eddig is meg lehetett vásárolni néhány helyen hazánkban, de az Andrássy út elején most egy olyan franchise üzlet nyílt, ahol az idén 140 éves francia luxusmárka teljes választéka megtalálható. A párizsi felső tízezer házi beszállítója nagyon hasonlóan kezdte, mint a Louis Vuitton.

A 25 esztendős Simon Tissot Dupont 1872-ben Párizsban alapított bőrműves műhelyt, ahol bőrből készítet pénztárcákat, asztali itatós blokkokat és utazótáskákat. A választék mostanra átalakult, négy jól megkülönböztethető szegmens alakult ki, amiket ők így aposztrofálnak: az utazás művészete (táskák), a tűz művészete (öngyújtók és más hasonlók), az írás művészete (tollak), és a csábítás művészete (minden más, így például az ékszerek és mandzsetták). A közös bennük, hogy mindegyik teljes mértékben kézi megmunkálással készül a francia műhelyekben.  A kínálatban egyébként három vonalat különböztetnek meg, az elegáns (D lines) mellett van egy modern (Defi) és egy fiatalos (Jet) is.

Tovább