Kategória: Aktuális.

A tavalyi rendezvény, a háromnapos fejlesztői verseny, konferencia és miniexpo sikere bebizonyította, hogy szükség van egy ilyen monstre mobilos eseményre. 2012. április 20-22 között a szervezők igazi egyetemista bulit terveznek, a Mobil Weekend tavaszi rendezvényének ugyanis a Miskolci Egyetem Campusa ad otthont.

Három napon keresztül fejlesztők, designerek, marketingesek mérhetik össze tudásukat, a legfontosabb mobil platformokra tervezett alkalmazások kifejlesztésével, a Vodafone által támogatott versenyen.

A Facebookon meghirdetett ötletversenyre idén is sok ötlet érkezett, s a miskolci verseny megvalósítandó alkalmazásait ezek közül választják ki a szervezők. A tavaszi rendezvényt támogató Észak Magyarországi Informatikai Klaszter egy igazi campus eseményt ígér, pénteki előadássorozattal, VIP partyval és kifejezetten a fiataloknak szervezett szombat esti szabadtéri rendezvénnyel. 

A mintegy 1 millió forint összdíjazású verseny végén több kategóriában is (legjobb design, grafika, kezelőfelület, ötlet) értékes díjakat osztanak a szervezők, a győztes csapatot egy nagyobb pénzösszeggel jutalmazzák.

A verseny alapvető üzenete nem változott tavaly óta, a szervezők továbbra is a magyar alkalmazások számát szeretnék növelni igényes és kreatív ötletekből kiinduló fejlesztésekkel.

Az április végi rendezvény mindhárom hazai fejlesztői közösségeit aktivizálni szeretné, a versenybe jutott ötleteket, bármely platformra el lehet készíteni, így az iOS, az Android és a Mango fejlesztőket egyaránt szívesen látják szervezők.

Versenyzők és csapatok jelentkezését április 15-ig várják a szervezők a weboldalon keresztül.
(BrandTrend)