Kategória: Aktuális.

Ugyancsak gyorsan halad a Sixt az ázsiai piac meghódításával, az elmúlt napokban a Fülöp-szigeteket érte el a szolgáltatásaival. A Sixt "meet&greet" és luxusautó szolgáltatása remek árakon érhető el az üzleti ügyfeleknek és a turistáknak is a Manila fővárosi régiójában található 2 irodában – Makati-nál és Manila repülőterén. Egy harmadik állomás is nyílni fog a közeljövőben San Juan Green-ben, amely szintén Manila régióján belül található.

A magyar utasforgalom szempontjából talán az amerikai terjeszkedés a fontosabb, az atlantai állomás a hatodik a sorban az Egyesült Államokban, amely teljes mértékben a Sixt tulajdonában van. A már működésben lévő Sixt állomások Florida államában találhatóak, köztük van a Miami, a Fort Lauderdale Hollywood, az Orlando, a West Palm Beach és a Palm Beach nemzetközi repülőtér. Minden iroda napi 24 órában van nyitva és ugyanazokat a szolgáltatásokat és járműveket nyújtja a profi személyzet, amelyet elvárnak az ügyfelek a Sixt-től világszinten.

"Sokan keresik Magyarországról is a Fly and Drive típusú utakat, hisz Amerikát vagy akárcsak Floridát is leginkább bérautóval lehet bejárni." – teszi hozzá a hírhez  Dévai Gábor, a Sixt-et Magyarországon képviselő Wallis Autókölcsönző ügyvezetője. "A turisták mellett a hivatalos kiküldetésbe utazóknak még egy fontos pozitívum, hogy a Sixt különleges vállalati árakat nyújt azon cégeknek, amelyek munkatársai gyakran utaznak Atlantába vagy azon keresztül."

A Sixt Atlanta a Hartsfield-Jackson autóbérlési centerben nyílt meg, amelyet az ATL SkyTrain üzemeltet. Az atlantai repülőtér a Delta Airlines csomópontja, amely hosszú távú stratégiai partnere a Sixt-nek, 500 hűségpontot (SkyMiles) adnak minden kölcsönzött autó mellé.  A sokszínű járműflottában – egyebek mellett – az európaiak által megszokott és kedvelt márkák is megtalálhatók, mint pl. Volkswagen, Ford, Toyota, Chevrolet, Nissan gépkocsik. 

Az amerikai terjeszkedéssel párhuzamosan erősődik az ázsiai jelenlét is, ezt példázzák a Manilában megnyitott új irodák. A kontinensen belül még a következő országokban érhetőek el a Sixt szolgáltatásai: Dél-Korea, India, Thaiföld, Nepál, Szingapúr, Mongólia és Új-Kaledónia.

Detlef Krehahn, a Sixt rent a car-t a Fülöp-szegeteken képviselő nemzetközi franchise igazgatója és alelnöke: "A Fülöp-szigeteki piaci megjelenés egy fontos lépés azon céljaink felé, hogy Ázsiában az egyéni és az üzleti utazókat is megcélozzuk. A Fülöp-szigetek egy kiváló lehetőség ezen ügyfelek elérésére, és a Sixt az a cég, amely a megfelelő szolgáltatásokat nyújtja az autókölcsönzés terén. A mi részünkről is öröm egy ilyen tapasztalt partnerrel együtt dolgozni ebben a régióban, és úgy gondoljuk, hogy ez nagy lehetőség a jelentős piaci részesedés gyors megszerzésére."
(BrandTrend)