Kategória: Aktuális.

"2012 az interaktív televíziózás éve lesz hazánkban. Az interaktivitás egyre fontosabb szerepet játszik ügyfeleink életében: az új tévéalkalmazásoknak köszönhetően egyre többen, immár több mint negyed millióan választják a T-Home IPTV valamint az Interaktív Sat TV szolgáltatásait, és idén további dinamikus növekedésre számítok" – mondta Chris Mattheisen, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója.

A fejlesztések eredményeképpen folyamatosan bővül a szolgáltatáson elérhető interaktív funkciók köre.
Az ismert funkciók – megállítható, visszatekerhető élő adás,  az elektronikus műsorújság, a programozható műsorrögzítési lehetőség, a gyerekzár, Képek és zene alkalmazások stb. – mellett mostantól az Interaktív Sat TV szolgáltatáson is elérhetővé vált a Facebook és a Netpincér alkalmazás, továbbá az IPTV szolgáltatáson a közösségi oldal alkalmazásának újabb változata. Az otthoni moziélményt pedig az interaktív tévészolgáltatás keretében elérhető Videotéka (VoD) szolgáltatás biztosítja, amelynek keretében több mint 500 mozifilmet nézhetnek meg akár már a tévépremier előtt a T-Home Interaktív TV ügyfelei.

A hagyományos televíziózást gyökeresen átalakító IPTV szolgáltatást hazánkban elsőként a T-Home (illetve elődmárkája, a T-Online Magyarország) indította el 2006 novemberében, és kereskedelmi forgalomban is egy ideig kizárólag ez a márka nyújtott IPTV szolgáltatást.

A negyedmilliós interaktív tévé-előfizetői szám elérése kapcsán a T-Home, IPTV valamint Interaktív Sat TV szolgáltatásain elérhető Videotéka előnyeit hangsúlyozó játékot hirdet meg az interaktív tévé-előfizetéssel rendelkező filmrajongók számára, amely során a nyertesek értékes nyereményekkel lehetnek gazdagabbak. 

A pályázat részletes kiírása a www.facebook.com/thomehungary vagy a www.jatszdujra.hu oldalakon található, az interaktív tévészolgáltatásokról pedig a www.t-home.hu oldalon lehet olvasni.
(BrandTrend)