Kategória: Aktuális.

A magazin nem akar mást, mint megmutatni, hogy a jó étel mindenkit összehoz, és hogy jót enni bármikor lehet. Otthon is.

A Kossuth Kiadói Csoport a folyamatos profilbővítés részekent 2011 márciusában jelentette meg a BBC History világtörténelmi magazint, amely az elmúlt év sikermagazinja lett.

goodfood_vilagkonyha

A most megjelenő lap a hitelességéről és megbízhatóságáról kozismert BBC lapcsalád második tagja, amely Angliában húsz éve jelenik meg igen magas példányszámban.

A minden hónap utolsó péntekén megjelenő lap 108 oldalon mutatja be azt, ahogy a világ főz. A hazai gasztrovilág kiemelkedő egyéniségeiről szóló cikkek mellett rendszeresen megjelennek a világ leghíresebb sztárséfjeinek zseniális receptjei, ötletei. Az első lapszamban Gordon RAMSAY mutatja meg, hogyan lehet az ízletes és szemet gyönyörködtető tavaszi zöldséges sült csirkét elkészíteni.

A címoldalon a húsvéti ünnepi asztal királynője a kalács szerepel.

A szerkesztőség vezetője Izbéki Gábor, aki tavaly nyáron sok év után távozott a metropol főszerkesztői székéből. A főszerkesztő szerint a magazin kinyitja az ajtót, szélesre tárja az ablakot és megmutatja, milyen sokízű is a világkonyha.

A Kossuth kiadói csoport BBC magazinjaiban megjelenő hidetéseket az Adaptive Media
értékesíti.
A magazin megjelenésekor, február 29‐én különleges ételfotó kiállítás nyílik a CULTiRiS
Galériában (Örkény István Könyvesbolt 1137 Budapest, Szent István körút 26.).

Az első lapszám bevezető áron 395 Ft.
A további lapszámok 695 Ft‐ért kaphatók majd az újságárusoknál.
(BrandTrend)