Kategória: Aktuális.

 A PUMA 2012/13-as futball-szezontól felel minden hivatalos meccsen viselt csapatmezért, edző- és szabadidőruha fejlesztéséért, mind a felnőtt, mind az ifjúsági csapat számára. Emellett az U.S. Città di Palermo márka mesterlicenszét is megszerezte a PUMA.

Andrea Rogg, a PUMA Olaszország vezérigazgatója: "Nagyon örülünk, hogy megegyeztünk ebben az együttműködésben a Palermo labdarúgó csapatával. Egy híres csapatról beszélünk, mely az olasz futball-hagyományok mellett, ugyanazokat az értékeket közvetíti, mint a PUMA, izgalmat és a sport szeretetét."

Rinaldo Sagramola, a Palermo Football Club vezérigazgatója megerősítette az új megegyezést: "Büszkék vagyunk, hogy belekezdünk ebbe a partneri összefogásba és már várjuk, hogy együtt dolgozzunk a 2012/13-as szezonban. A PUMA innovatív, felszereléseit magas színvonalon fejleszti, valamint a licensz termékek eladásában és forgalmazásában eredményes, így a következő évekre ez a partneri együttműködés mindenképpen előnyt jelent a Palermo-nak."

A PUMA jelenleg több nemzetközi labdarúgó-szövetség partnere, úgy mint Olaszország, Csehország, Svájc, Uruguay, Chile, Dél-Afrika, Cameroon, Ghana, Elefántcsontpart, Algeria. A sportlifestyle márka erős játékos portfólióval is rendelkezik: Gigi Buffon, Giorgio Chiellini, Samuel Eto’o, Cesc Fabregas, Sergio "Kun" Aguero, Radamel Falcao, Yaya Toure,Thierry Henry, Nemanja Vidic, Mario Gomez és Marco Reus.

Az új Palermo Club mezeket a 2012/13 szezon előtt fogja a PUMA bemutatni.
(BrandTrend)