Kategória: Aktuális.

Az írások között megtalálhatóak a legfrissebb szépségtippek, hazai és külföldi sztárok által képviselt trendek és a legújabb termékek tesztjei is. Nem maradhat ki a divat sem: terítékre kerül a luxustól a streetfashionig minden, aminek helye van egy igazi Cosmo-lány gardróbjában.

A tippek és ötletek mellett helyet kapnak az aktuális sztárhírek is. Újdonság, hogy számos cikkhez már képgaléria is tartozik, sőt lehetőség van minden cikk kommentelésére.
A látogatók naponta olvashatják a csillagok útmutatását a Cosmo-horoszkóp rovatban, ezen kívül beleolvashatnak a magazin aktuális számába, s megtalálhatják a legtrendibb akciókat és vásárlási tippeket is.

cosmopolitan_web

A honlapot a Cosmopolitan magazin szerkesztőségi csapata készíti, ez garantálja, hogy az olvasók egységes stílussal, témavilággal és hangvétellel találkoznak majd a nyomtatott és az elektronikus felületen is.

A weboldal főszerkesztője január 2-től Sabján Johanna, aki 2009 májusa óta áll a magazin élén.

A Cosmopolitan példányszáma 51 723 db (a 2011. 3. negyedévi Matesz gyorsjelentés szerint), átlagos olvasottsága 155 000 fő (a Millward Brown és a TGI 2011 2-3. negyedévi piackutatása alapján). A Cosmopolitan.hu átlagos napi látogatószáma 2011 decemberében közel 60 000 (Gemius OPA) volt.
(BrandTrend)