Kategória: Aktuális.

Weyer Balázs és Nádori Péter a portál indulását előkészítő projekt tagjaként, 1997-ben kezdték munkájukat az [origo]-nál. Az alapító főszerkesztő Nádori hosszabb kitérő után 2008-ban tért vissza a céghez, míg Weyer 2000 óta folyamatosan a portál tartalmi és üzleti vezetőjeként, a cégvezetés tagjaként tevékenykedett. A két szakember kulcsszerepet játszott Magyarország vezető internetes tartalomszolgáltatásának sikereiben, az általuk vezetett szerkesztőség csapatmunkájának köszönhetően az [origo] meghatározó tömegmédium lett.

"Nagyra értékelem mindazt, amit a két szakember 14 év alatt az Origóért tett, és különösen köszönöm az elmúlt másfél évet, aktív munkájukat a hírportál megújításában." – mondta Vaszily Miklós vezérigazgató.

Az Origo Zrt. vezetősége továbbra is folytatni kívánja azt a megújulási, fejlődési ívet, amely a főszerkesztőkkel elindult. Tájékoztatásuk szerint az új vezető személyéről a közeljövőben születik döntés, de a hvg.hu értesülései szerint Gazda Albert, az Index lapszerkesztője igazol át az Origóhoz.