Kategória: Aktuális.

Sergio Aguero a Manchester City rekordigazolása a PUMA globális stratégiájának központi alakja lesz az elkövetkező évek során, és a sport-lifestyle márka labdarúgással kapcsolatos kommunikációjának kulcstényezője.   

Sergio_Aguero_14
Sergio Aguero – PUMA

Aguero az elmúlt hetekben a PUMA cipőit tesztelte, hogy kipróbálja a PUMA v1.11 gyorsasági cipőjének tulajdonságait, és a cipő maga volt a legfontosabb tényező, ami miatt a végül PUMA-val szerződést kötött. A nemzetközi porondon játszó argentin játékos számára fontos, hogy olyan könnyű cipőt viseljen, amely kengurubőrből készült, ezáltal lehetővé teszi a szabad és gyors mozgást a pályán.    

Sergio_Aguero_01
Sergio Aguero – PUMA

Ahogy Sergio "Kun" Aguero elmondta: "Boldog vagyok, hogy a PUMA-val szerződést kötöttünk. Egyértelmű számomra, hogy a PUMA egy fantasztikus márka; nagy hatás tett rám a termékeik dizájnja, a marketing terveik és a labdarúgással kapcsolatos jövőképük. Már egy ideje hordom ezeket a PUMA v1.11 cipőket a pályán, tökéletes formában tudok játszani bennük: pontos és magabiztos leszek, ha ezeket viselem. Ez életem egy fantasztikus időszaka, alig várom, hogy a karrierem következő szakaszába léphessek a Manchester City-vel, és a PUMA-val kötött szerződésem is egy újabb lépés az álmaim megvalósítása felé."

Christian Voigt, a PUMA globális sport marketing igazgatója elmondta: "Nagyon örülünk, hogy mostanra már Sergio Aguero is a globális sport marketing portfóliónk része. Egy ilyen szintű játékos leszerződtetése, aki a sportban ilyen nagy megbecsülésnek örvend, nagyon fontos része futballstratégiánk megvalósításának. Sergio pályán nyújtott teljesítménye a világ egyik legérdekesebb támadójátékosává teszi őt, és soha meg nem szűnő pozitív életszemlélete véleményem szerint kétségkívül a futball örök legendáinak sorába emeli majd. ő egy különösen kedves fickó, öröm vele dolgozni, boldogok vagyunk, hogy őt is a PUMA játékosok sorában tudhatjuk."      

A PUMA v1.11 gyorsasági cipő amelyet Aguero viselni fog, a legkönnyebb cipők közé tartozik, amelyet a PUMA valaha is készített. Ez egy harmadik generációs cipő, amely a speciális UNI technológiát vonultatja fel. Ennek a lényege, hogy a cipőfelsőrészt ragasztás helyett hozzávarrják a talphoz, ezzel biztosítva a tökéletes illeszkedést, amely az egyedi PUMA Aptolast-ot idézi. Ezen túl a v1.11 nagyobb játékstabilitást tesz lehetővé, külső saroktámaszték és egy Pebax keret használatával, amely további támasztást ad a külső talpnak. Ez a megnövelt stabilitás optimális talajfogást és manőverezést tesz lehetővé, ugyancsak ezt segíti a hegyes stopli-kiképzés is, amelyet ez az új cipő felvonultat. A PUMA v1.11 szuperpuha, könnyített mikroszálas felsőrészből készül. Az előtalpbabn található szénszálas kompozit anyag optimális nyomáseloszlást, reakciót és rugalmasságot biztosít.
(BrandTrend)