Kategória: Aktuális.

Az Értékesítési Igazgatóság megújult felépítésben, de továbbra is Steve Varcoe irányításával folytatja munkáját. Csikesz Erika, értékesítési osztályvezetőként irányítja a szpot sales és a traffic csoport munkáját. Erika csoportvezetői pozícióját Zájer Attila tölti be, aki korábban értékesítési menedzserként dolgozott.

Az Értékesítési Igazgatóság másik részlegének, az Ügyfélkapcsolati Osztálynak a munkáját Árkos Bence, ügyfélkapcsolati osztályvezető irányítja, és felel a cégcsoport szponzorációs bevételeiért.

Megyeri András mostantól az Üzletfejlesztési Igazgatóságot vezeti csapatával, ami az alternatív bevételekért, részleteiben az üzletfejlesztési teendőkért, továbbá a terjesztési feladatokért felel. Az igazgatóság csapatát szeptember 1-jétől Zsibrita János, kábel portfólióért felelős szakember erősíti, akinek feladatai között szerepel a csatornaportfolió bővítésének stratégiai döntés- előkészítése, menedzselése, a portfólióba tartozó csatornák kapcsán a különböző szakterületekre bedelegált feladatok horizontális koordinálása. János az IKO Media Group-tól érkezett a TV2-höz, ahol regionális csatornacsoport menedzserként felelt a csatornák regionális szakmai vezetésért.

A korábban Marketing és Kommunikációs Igazgatósághoz tartozó Internet csoport összevonásra kerül a TV2 Text csoporttal. Az integrált Digitális Média csoport irányítását Sipos Ákos látja el. A Digitális Média csoport szervezetileg Megyeri András alá kerül.
(BrandTrend)