Kategória: Aktuális.

Kövesdi Péter feladata lesz a többi között, hogy a 2010 márciusában indított Hír24 portál szerepét tovább erősítse új szolgáltatásokkal és tartalmi elemekkel, továbbá koncentrálja a Sanoma hírtermékinek jelenlétét, és azokat integrált szerkesztőséggel működtesse.

"A Hír24 ma is az egyik leglátogatottabb magyar hírportál. Munkatársaimmal azért fogunk dolgozni, hogy a Hír24 megkerülhetetlen szereplője legyen a hírpiacnak. A Sanoma nyomtatott lapjai és internetes oldalai eddig is hatalmas mennyiségű hírtartalmat állítottak elő. Ezeket szeretném egységes, olvasható, látványos és szórakoztató formában tálalni. Nagyon sok múlik a stábon, de biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog." – nyilatkozta kinevezésekor Kövesdi Péter.

A szakember hét éven át alapító főszerkesztője és vezetője volt a Független Hírügynökségnek. Korábban a Sláger Rádiónál dolgozott hírigazgatóként, valamint a TV2 és RTL Klub hírműsoraiban is felelős szerkesztőként. Televíziós pályáját a Magyar Televízió Egyenleg című műsorában kezdte.
(BrandTrend)