Kategória: Aktuális.

A 2011-es év legjobb európai PR-terméke címet elnyerő DNA egy új csatornát biztosít a Bridgestone Europe-nak, melynek segítségével az egyetlen központi helyen helyezheti el teljes multimédia tartalmát. Az új csatorna http://www.digitalnewsagency.com/Bridgestone-Europe beindítása új fejezetet nyit a Bridgestone médiával való kapcsolatában akkor, amikor a cég újabb digitális sajtóiroda funkciókat készül bejelenteni a következő hónapokban. 

bridgestone_2

A DNA-val kialakított együttműködés lehetővé teszi a Bridgestone számára, hogy változatos formátumú tartalommal lássa el a médiát a professzionális minőségű B-roll-tól a webes minőségű tartalomig, képig és hangig, mely egyetlen gombnyomással elérhető és letölthető. Minden tartalom szabadon letölthető tévés, rádiós, online és másfajta digitális felhasználásra, és nem terheli szerzői jog.

bridgestone_1

Marcus Pinder, DNA Managing Director nyilatkozta: "Nagyon örülünk a Bridgestone-nal való együttműködésnek most, hogy a cég új fejezetet nyit a médiával való kapcsolatában. A mi DNA termékünk segítségével a cég elérheti a célzott közönséget, "tökéletes" médiautazást tehet, és maximalizálhatja a következő 12 hónapra tervezett izgalmas projektek megtérülését (ROI)".

A TVC-vel való együttműködés kapcsán Des Collins, VP European Communications Office, Bridgestone Europe a következőket nyilatkozta: "Azzal kerestük meg a TVC-t, hogy egy korszerűbb platformot szeretnénk fejleszteni új arculattal és hangulattal, technikai és funkcionális kapacitással. A DNA számos világvezető branddel együttdolgozik, ezért úgy véljük, ez a platform korszerű megjelenést biztosít majd számunkra."
(BrandTrend)