Kategória: Aktuális.

Mittelholcz Dóra a Nemzeti Táncszínház sajtókapcsolataiért, online kommunikációjáért és különböző promóciós eseményekért felel majd.

Dóra 11 évet töltött el a Metropolnál, ahol újságírói és szerkesztői feladatok mellett az újság riporteri csapatának munkáját is irányította. A későbbiekben a Telenor Magyarországnál fogyasztói kommunikációs vezetőként dolgozott. Alapítótagja, vezető szerkesztője az idén indult kulturális portálnak, a Kultography.hu-nak.

"A Nemzeti Táncszínház Nonprofit Kft. a gazdasági helyzetre való tekintettel a színház kommunikációs koncepcióját újragondolja, a meglévő munkatársak – Nagy Orsolya és Arató Balázs – csapatát Mittelholcz Dóra személyével egészíti ki. A Nemzeti Táncszínház a hazai táncművészet fellegvára, ezért fontosnak tartjuk, hogy a programjaink híre a lehető legszélesebb körhöz eljusson. Felismertük, hogy ehhez szükségünk van arra, hogy a teátrum kommunikációja megfeleljen napjaink trendjeinek" – nyilatkozta Török Jolán, a Nemzeti Táncszínház igazgatója.
(BrandTrend)