Kategória: Aktuális.
Feladata az account csapat irányítása és tevékenységének koordinálása. A szakember számára nem ismeretlen a terep, hiszen senior account menedzseri pozícióban már több mint egy évet dolgozott az ügynökségnél. 
Az új vezető kereskedelmi közgazdászként, marketing szakirányon szerezte diplomáját a Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján. Pályáját a Wallis Motor Kft.-nél kezdte marketing asszisztensként, később a Wallis Motor Pest autókereskedésnél lett marketingvezető. Ezt követően a McCann Erickson Reklámügynökséghez igazolt, ahol account executive menedzserként továbbra is az autóiparral foglalkozott. 2008-tól account directorként az Opel magyarországi kommunikációját menedzselte, különös tekintettel az új autók bevezetésére, a márkakereskedői hálózatra és az aftersales kommunikációra. Emellett az Iglo és a Lufthansa márkakommunikációjával is foglakozott.
A korábban senior ügyfélkapcsolati menedzserként dolgozó szakember több éves ügyfélkezelési tapasztalatának és kiváló kommunikációs készségének köszönhetően lépett előre ügyfélkapcsolati vezetővé. 
"Senior account menedzserként megismertem az Insomniát, valamint a cég működési folyamatait. Az ügyfelekkel pedig szerencsére sikerült jó kapcsolatot kialakítanom. Bízom benne, hogy ügyfélkapcsolati vezetőként kamatoztathatom az eddig megszerzett szakmai tudást és tapasztalatot." –  véli új pozíciójáról Varga Dorottya.
(BrandTrend)