Kategória: Aktuális.
A konferenciának, amelyen tartott már előadást számos Nobel díjas mellett Bill Clinton, Gordon Brown vagy Bill Gates is, idén – 1984-es alapítása óta először – magyar előadója is volt. Havasi Balázs zeneszerző és zongoraművész, valamint Kiss Endi, a Hooligans dobosa azért utazott a kiemelkedő jelentőségű konferenciára, hogy a Drum & Piano elnevezésű zenei projektjével bizonyítsa, a zenei műfajok és kategóriák átjárhatóak, és hogy a klasszikus zongora lehet modern és népszerű napjainkban is.
havasi_ted_2

A TED konferencián olyan előadókkal állhattak egy színpadon, mint Robert Gupta, a Los Angeles-i Filharmonikusok hegedűse, vagy Thandie Newton, a Mission Impossible sztárja. Hazaérkezésük után Magyarországon is megmutatják, lehet teljesen másként is gondolni a dobra és a zongorára, mint ahogyan eddig tettük.
havasi_ted_6
Az első nagyszabású, hazai szabadtéri koncertjükre az egyedi és előremutató produkciókat felvonultató Coke Club-ban kerül sor július 23-án, Siófokon. Ezt a produkciót tovább fűszerezi majd DJ Julia Carpenter közreműködése is. A szervezők a látványos show-n és a zenei élményen túl azzal is kedveskednek a vendégeknek, hogy a Drum & Piano estje ingyenes lesz.
(BrandTrend)