Kategória: Aktuális.
Az idei esztendőben 20. születésnapját ünneplő SPAR-csoport elhatározta, hogy egy nagyszabású promóció keretében 10.000.000 ingyenesen és jogszerűen elérhető letöltéssel népszerűsíti az online zeneletöltést Magyarországon.
A Starzone nyereményjáték 2011. június 30. és augusztus 28. között zajlik a SPAR, a Kaiser’s és az INTERSPAR áruházakban. A hűségakció során a vásárolók 2500 forintonként kapnak egy ajándék Starzone kártyacsomagot, mely három különböző nemzetközi vagy magyar sztár-előadói kártyát, valamint – 500 darab ajándékra jogosító, aranykártyás csomag kivételével – egy speciális kupont tartalmaz. A kupon segítségével egy zeneszám ingyenesen és legálisan letölthető a www.starzone.hu oldalról, a Sony Music 35.000 albumot és közel 400.000 dalt tartalmazó teljes kínálatából. Itt többek között olyan világsztárok zenéi is elérhetők, mint Bruce Springsteen, Michael Jackson, Shakira, Britney Spears vagy Justin Timberlake, de kizárólag itt tölthetőek le például Vastag Csaba, Takács Nikolas, Király L. Norbert és Janicsák Veca legújabb dalai is.

spar_sony_ingyen_letoltes
Már az előzetes adatok szerint is történelmet írt a SPAR és a Sony Music közös akciója Magyarországon, hiszen az első két héten mind az ingyenes dalletöltések száma (mintegy 35.000 letöltés), mind a fizetős letöltések száma (mintegy 1.500 letöltés) nagyságrendekkel haladta meg a korábbi legális felületeken regisztrált időarányos forgalmakat.
"A Starzone kampánnyal a vásárlásösztönzés mellett az a célunk, hogy alternatívát kínáljunk az internetet használó hazai vásárlóknak a legális online zeneletöltést illetően, valamint jó példát mutassunk arra vonatkozóan, hogyan tudja egy kiskereskedelmi lánc a magyar könnyűzenét és a kultúrát támogatni" – mondta Feiner Péter, a SPAR Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.


am4_5957

"Rendkívülinek tartjuk a SPAR zene iránti elkötelezettségét és nagyon örülünk, hogy ebben az akcióban részt vehetünk. A Sony Music és a SPAR közös promóciójának egyik legfőbb üzenete, hogy van alternatívája az illegalitásnak, hiszen a 8 hetes kampány felhasználók tízezreinek tanítja meg játékosan a legális zeneletöltést a starzone.hu oldal révén" – tette hozzá Szarka József, a Sony Music ügyvezető igazgatója.

A Starzone promóció reklámjaiban felbukkannak a Sony Music hazai sztárjai, az X-faktorból megismert Vastag Csaba, Takács Nikolas, Király L. Norbert és Janicsák Veca is.
" Előadóművészként valamennyien hiszünk abban, hogy az eredeti az igazi, ezért arra kérjük rajongóinkat, ha tetszik nekik a zenénk vagy elismerik tehetségünket, akkor azzal jutalmazzanak meg minket, hogy törvényes úton szerzik be dalainkat és albumjainkat, akár a Starzone zeneáruházon keresztül is" – mondta Vastag Csaba a további három énekes nevében is.
(BrandTrend)