Kategória: Aktuális.
Új pozíciójában négy gyár – Jászberény, Curitiba (Brazília), Juarez (Mexikó), Nygard (Svédország) – irányítása lesz a feladata. Vass Attila, az Electrolux jászberényi porszívógyárának igazgatója 33 éve dolgozik az Electroluxnál, valamint annak jogelődjénél a Lehel Hűtőgépgyárnál, és több mint 12 éve vezeti az Electrolux egyetlen európai porszívógyárát. Az elmúlt egy évtizedben az Electrolux közép- és felsőkategóriás porszívógyártásának jelentős része Jászberényben koncentrálódott.
Vass Attila gyárigazgatói pozíciója mellett betölti a Gépipari Tudományos Egyesület Jogi Tagvállalati Kapcsolatok alelnöki és a Háztartási Gépek Szakosztályának elnöki posztját is. Tisztségeiben sikeresen szervezi az egyesület és az iparvállalatok közötti együttműködést, valamint felügyeli és irányítja az Electrolux és a Miskolci egyetem kutatásfejlesztési projektjét. A szakember -1978-ban – a Miskolci Egyetem Gépészmérnöki Karán végzett, majd több nemzetközi (USA, Japán) szakmai és vezetői tréningen vett részt.
Vass Attilát Lukáts Ákos, az Electrolux Háztartási Kiskészülékek termékvonal észak-amerikai régiójának minőségbiztosítási alelnöke követi a gyárigazgatói székben, aki 2003 óta dolgozik a vállalatnál.
(BrandTrend)