Kategória: Aktuális.
A Morpho Communications, a hagyományos sajtókapcsolati és marketingkommunikációs tevékenység támogatása mellett, egy új márka felépítésével és bevezetésével is támogatja ügyfelét. 
Az innovatív telekommunikációs és informatikai szolgáltatásokat kínáló Enterprise Communications Magyarország Kft. korábban a Siemens Enterprise hazai leányvállalataként működött, jelenleg pedig a multinacionális cég elsődleges, a globális ügyfelekért kizárólagosan felelő hazai partnere. A magyar tulajdonban lévő vállalat megújuló stratégiai irányvonalát és újrapozícionálását teljes körű márkabevezetéssel kívánja erősíteni.
"Izgalmas szakmai kihívásnak tartom, hogy az Enterprise Communications Magyarország minket választott partnernek megújuló kommunikációjának megtervezéséhez és kivitelezéséhez. A vállalati márka kiépítésével és bevezetésével hatékonyan szeretnénk támogatni ügyfelünk stratégiai átalakulását és üzleti céljait. Az Enteprise Communications Magyarország széles körben ismert a telekommunikációs piacon, és a célunk az, hogy a cég a márkaváltást követően is kiemelt bizalmat élvezzen ügyfelei körében." – mondta Jekler Rudolf, a Morpho Communications ügyvezető igazgatója
(BrandTrend)