Kategória: Aktuális.
A cég vezetését továbbra is Gerendai Károly és Takács Gábor  ügyvezetők, valamint a Lobenwein Norbert és Fülöp Zoltán alkotta szakmai team látja el, az ő munkájukat támogatja majd az új operatív vezető. 
Takács Gábor szerint a változásra a jövőbeli hazai és külföldi portfolióbővítési tervek miatt van szükség: "Tamás – akinek tulajdonosi oldalról is teljes a támogatottsága – korábbi tevékenységei során szoros kapcsolatot ápolt a Szigettel, jól ismeri annak működését és vezető munkatársait, így bizonyára zökkenőmentes lesz a beilleszkedése."
Kádár Tamás a Radio Bridge hirdetésszervezőjeként, majd hirdetési igazgatóhelyettesként kezdte karrierjét. Később az Edison Media Sales House médiaigazgatója lett. A Berg Média Budapest alapítója, a Premium Media Sales House és a MoccaMogul Kft. alapító partnere. Kádár kisebbségi tulajdonosa volt az EST FM-nek és többségi tulajdonosa a radiocafé 98.6-nak. 2007-ben társ-alapítója a Dynamo Budapest – Brand Management Ügynökségnek, majd 2008-tól 2011. márciusáig az Est Media Group ügyvezetését látta el.
(BrandTrend)