Kategória: Aktuális.
Rékasi Tibor, aki ideiglenesen – addigi feladatainak megtartása mellett – 2010 decemberétől vezette a Vállalati Szolgáltatások Üzletágat, ismét az IQSYS ügyvezető igazgatójaként folytatja munkáját. "Rékasi Tibor kiválóan oldotta meg az átmeneti időszak feladatait, munkáját nagyra értékeljük és köszönjük" – emelte ki Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója. 
Budafoki Róbert 44 éves, a Budapesti Műszaki Egyetemen szerzett villamosmérnöki diplomát. Pályáját 1991-ben a KFKI-nál kezdte számítógépes rendszermérnökként, 1992-től az Olivettinél dolgozott mint rendszermérnök, majd termék- és ügyfélmenedzser. 1995-ben alapítóként csatlakozott a Cisco Systems Magyarország Kft.-hez, ahol 1997-től ügyvezető igazgató, 2006-tól pedig a közép-kelet-európai régióért felelős partnerkapcsolati és marketing igazgató volt.

2008-tól alapító vezérigazgatóként irányította a szoftver- és cloud computing szolgáltatásokat kínáló Central Europe On-Demand Zrt. (CEOD) tevékenységét, amely a közép- és délkelet-európai régió tizenegy országában (Ausztria, Bulgária, Ciprus, Csehország, Lengyelország, Magyarország, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Szerbia, Törökország) szolgálja ki üzleti ügyfeleit.

Budafoki Róbert a mostani kinevezéssel a Magyar Telekom Ügyvezető Bizottságának tagjává is válik.
(BrandTrend)