Kategória: Aktuális.
A Telekom idén főszponzorrá lép elő a soproni VOLT Fesztiválon, amely a Turizmus Rt. felmérése szerint Magyarország legismertebb és legnépszerűbb vidéki eseménye. Az idén 18 éves VOLT "nagykorúként" újszerű programmal jelentkezik amelynek legfontosabb szervező elve, hogy elsősorban világsztárokra és a friss zenei produkciókra koncentrálnak a szervezők. 
"A Magyar Telekom és a mi gondolkodásunkban egy rendkívül fontos közös elem, hogy mindketten nagy hangsúlyt helyezünk a klasszikus nevek mellett az új, izgalmas produkciók bemutatására"- mondta el Lobenwein Norbert szervező. Az idei, erős nemzetközi felhozatal keretében a Telekom Nagyszínpadon fellép többek között a Thirty Seconds to Mars, Moby, a Sum 41, a My Chemical Romance és Paul Kalkbrenner is. 
Mindemellett egyedi színt ad a fesztiválnak, hogy a VOLT lesz az Európai Unió Tanácsának Magyar Elnöksége hivatalos záróbulija, s a rendezvény első napján European Gipsy Rocks! címmel számos ország neves előadói – többek között Emir Kusturica és az Asian Dub Foundation – adnak koncertet. 
A Heineken Balaton Soundon a korábbinál nagyobb helyszín névadója lesz a Telekom.  A Telekom Teraszon az elektronikus tánczene kíválóságai adják egymásnak a színpadot. Így például itt látható majd  – többek között – Luciano, Ricardo Villalobos, John Digweed és Josh Wink is. "A Telekom Terasz évek óta az egyik legnépszerűbb helyszín a közönségünk köreiben. Biztosra veszem, hogy ez az idei évben is így lesz" – tette hozzá Fülöp Zoltán, szervező.
"Mindkét zenei rendezvény koncepciója nagyszerűen illeszkedik a fiatalokat megcélzó zenei szponzorációs stratégiánkba. A fesztiválélmények megosztásához pedig interaktív szolgáltatásainkkal járulunk hozzá"- mutatott rá Liptay Gabriella, a Magyar Telekom marketingkommunikációs ágazatvezetője.
A korábbiakhoz hasonlóan mindkét fesztiválon látványos helyszíni megjelenéssel, "lounge" kialakításával, interaktív játékokkal, kiváló hang- és fénytechnikával várja a Telekom a fiatalokat. Fontos törekvése, hogy a "Hello holnap" nevű fenntarthatósági mozgalmának legfontosabb üzenetei eljussanak a látogatókhoz. Mindemellett a T-Mobile mobil, a T-Home pedig vezetékes szélessávú szolgáltatás biztosításával járul hozzá a fesztiválozók kényelméhez. 
Emellett jelenleg előkészítés alatt áll az operátorok és a társüzemeltető között az a T-Mobile ügyfelei számára is elérhető innovatív szolgáltatás, amelynek keretében a fesztiválozók a tervek szerint az idén már a VOLT-ra és a Balaton Soundra is vásárolhatnak percalapú belépőjegyet mobiltelefonjuk segítségével. 
(BrandTrend)