Kategória: Aktuális.
A 2010-ben elindított Született Anyukák klubja Facebook oldal gyermeküket váró és kisgyermekes anyukáknak létrehozott egészségügyi és életmód tematikájú edukációs tartalom, egyben a Sanofi-Aventis Zrt. első közösségi média aktivitása Magyarországon. Az oldal gondozását és az oldalhoz kapcsolódó alkalmazások fejlesztését 2011. januártól, tendergyőzelmét követően, a Neo Interactive végzi. 
A digitális reklámügynökség ennek keretében minden nap hasznos információkkal, jó tanácsokkal, színes hírekkel látja el az odalátogató anyukákat (és apukákat). Köszönhetően a folyamatos aktivitásnak, év eleje óta a rajongói létszám megduplázódott, márciusban pedig átlépte a 10.000 fős taglétszámot. 
Február utolsó hetében indult az oldal legújabb alkalmazása – A hónap babája címmel -, amelyre pár nap alatt több száz pályázat érkezett, jelenleg pedig több mint 16.000 felhasználója van a játéknak. A legtöbb szavazatot begyűjtő fotó tulajdonosa nem csak ajándékot kap, hanem büszkesége a hónap babája címet is elnyeri.
(BrandTrend)