Kategória: Aktuális.
A Mobil Vásárlás alkalmazás ideális azon iPhone-t használó T-Mobile ügyfelek számára, akik SMS-ben szoktak lottózni, autópálya-matricát vásárolni, vagy mobilegyenleget feltölteni, mivel az applikáció segítségével mindezeket egyetlen felületen keresztül, így sokkal kényelmesebben és gyorsabban megtehetik.
A Mobil Vásárlás gyűjtőalkalmazás a legújabb tagja annak a sorozatnak, amellyel a T-Mobile kényelmesebbé és egyszerűbbé teszi okostelefont használó ügyfelei mindennapjait. A tervek szerint az applikáció folyamatosan megújul, bővül majd a mobilvásárlási lehetőséget nyújtó partnerek szolgáltatásaival és termékeivel. 
 
A Mobil Vásárlás alkalmazás a letöltése és használata közben generált adatforgalomtól eltekintve ingyenesen elérhető az App Store-ban. Az alkalmazás adathálózaton keresztül történő letöltése és használata adatforgalmat generál, mely az előfizető díjcsomagja szerint, a T-Mobile mindenkor hatályos Díjszabása szerint számlázódik. A T-Mobile ügyfelek számára elérhető alkalmazásokról további információk és feltételek a http://t-mobile.hu/lakossagi/akciok/akcio/iphone/alkalmazasok oldalon olvashatók.
(BrandTrend)