Kategória: Aktuális.
"A legfőbb kiállítónk, ahogyan tavaly, idén is a Telenor" – mondta Martis István, a Profession.hu vezetője. – "A Nokia is részt vesz idén, de új kiállítóként üdvözölhetjük a például a Budapest Bankot is. A kínálatunk is hatalmas lesz: 35 cég közel másfél ezer állásajánlata között böngészhet az, aki 2011. március 21-23. között ellátogat a www.virtualisallasborze.hu oldalra."
A Virtuális Állásbörze tavaly debütált Magyarországon, de a térségben is az első ilyen típusú börzék között szerepelt. Érdekessége, hogy egyesíti a virtuális és a valódi állásbörzék előnyeit: a látogatók a www.virtualisallasborze.hu oldalon böngészhetnek az állásajánlatok között. A "virtuális eseményen" a hagyományos börzékhez hasonlóan lesz a standoknak nyitvatartási ideje; ám a virtuális térben a látogatók a nap 24 órájában "sétálhatnak", és feltehetik kérdéseiket, amelyeket a standok nyitásakor a cégek kapcsolattartói megválaszolhatnak.
A munkaadók bemutatkozó anyagai folyamatosan elérhetőek lesznek, illetve – a korábbi börzével ellentétben – nem egységes sablonnal, hanem saját önéletrajz csatolásával lehet jelentkezni az állásokra. A munkaadók és leendő munkavállalók kapcsolattartását időzített, tematizált chat is segíti majd, ráadásul a regisztrált látogatók egy saját "mappába" gyűjtögethetik az őket érdeklő információkat.
Az állásbörzén – amelynek Facebook-csoportján a leendő látogatókat már elkezdték felkészíteni – a kiállítók értékes nyereményeket is felajánlottak, amelyekért a látogatók pontgyűjtéssel vagy kérdőív kitöltésével szállhatnak versenybe.
(BrandTrend)