Kategória: Aktuális.
A vezérigazgató azt várja Cserháti Ágnestől, hogy bemutassa a közmédia-rendszer átalakításának legfontosabb lépéseit, folyamatát és eredményeit.
"Olyan munkatársat kerestünk erre a feladatra, aki televíziós és kommunikációs területen egyaránt sok tapasztalatot szerzett. Cserháti Ágnes jól ismeri a műsorkészítést és a műsorvezetést, mindkét közszolgálati intézménynél, a Magyar Televíziónál és a Duna Televíziónál is dolgozott." – mondta Szabó László, az MTVA kommunikációs igazgatója
"Szívesen vállaltam ezt az izgalmas munkát, mert úgy érzem, részese lehetek valami új születésének, amire televíziósként már régen vágytam. A közszolgálat jövője az összehangolt munkán, az ésszerű tevékenységen, az előttünk álló kihívások megvalósításán és megválaszolásán is múlik." – hangsúlyozta Cserháti Ágnes, aki az MTV-ben a kilencvenes években bemondóként vált népszerűvé.

Vezette az országjáró Főteret, valamint az Ötöslottót, majd a Duna TV Reggel című élő műsorát. Szakmai odaadással és elkötelezettséggel szerkesztette és vezette több mint nyolc évig az Egy-Másért gálaműsort, számos kisfilmet készített a társadalom perifériájára került emberekért.

(BrandTrend)