Kategória: Aktuális.
Martin Seitz-et nevezték ki az ausztriai, svájci és magyar UPS ügyvezető igazgatójának. A 46 éves menedzser az operációs, üzletfejlesztési és támogatási feladatokért felel majd a három országban.
"Örülök a felelősségteljes új kihívásnak, melyet az osztrák, svájci és magyar piac tartogat számomra. Ezek az országok óriási lehetőségeket jelentenek vállalatunk és ügyfeleink számára. Meggyőződésem, hogy innovatív stratégiánkkal tovább tudjuk erősíteni üzleti tevékenységünket ezeken a piacokon" – kommentálta kinevezését Martin Seitz.
Martin Seitz 1994-ben friss diplomás menedzser-gyakornokként kezdte meg pályafutását a németországi UPS-nél. Több vezetői pozícióban is megfordult a vállalatnál az operatív menedzsmenttől kezdve az üzleti és üzemeltetési fejlesztésig. 2004-ben kinevezték az Európai Régió szolgáltatási igazgatójának. 2005-től 2010-ig az észak-európai terület – a pénzügyektől az üzemeltetésen át  az üzletfejlesztésig terjedő tevékenységeket felölelő – Industrial Engineering menedzsere volt.
(BrandTrend)