Kategória: Aktuális.
Az emberek nagy része elsősorban akkor iszik 100%-os gyümölcslevet, ha megbetegszik, hiszen általános vélekedés, hogy a C-vitamin segít a gyógyulásban. A betegséget követően aztán sokan hajlamosak megfeledkezni a megfelelő C-vitamin bevitelről, pedig szervezetünknek 80 mg C-vitaminra van szüksége minden nap. 
"Az idei hohesC kampány célja éppen ezért arra inspirálni a célcsoport tagjait, hogy figyeljenek oda a napi C-vitamin bevitelre. Ezzel egyidőben megmutatjuk, hogy ennek van egy nagyon egyszerű módja: igyanak meg napi egy pohár hohesC gyümölcslevet, amely tartalmazza a napi ajánlott C-vitamin mennyiséget." – nyilatkozta Aniot Dávid, a Sió-Eckes Kft. marketingigazgatója. – "Az üzenet tehát meglehetősen egyszerű, azonban ezt úgy és olyan helyeken kell elmondanunk, hogy tényleg egy szokás kialakítására, és ezzel összefüggésben vásárlásra is ösztönözze az embereket. A kreatív koncepció kidolgozásával az Oysterlinget, míg a médiaterv összeállításával a PHD-t bíztuk meg."

hohesC_2011_kreat__v_3

"A hohesC neve itthon egyet jelent a 100%-os gyümölcslével és a természetesen magas C-vitamin-tartalommal, így erős alapokról indítottunk." – magyarázta Veidner Szandra, az Oysterling vezetője – "A feladat egy német tévészpot adaptációján túl az volt, hogy az eddigiektől eltérően egy fiatal, 39 év alatti célcsoportot inspiráljunk a napi egy pohár narancslé fogyasztás szokásának kialakítására. Figyelemfelkeltő, azonnal érthető, egyben a stílusos látványvilágot kedvelő fiatal célcsoportot szem előtt tartva trendi ötletekben gondolkodtunk. Megszületett a „Napi rutin”-koncepció, amelynek lényege, hogy mindennapi tárgyak és a narancslés pohár között vizuális és gondolati kapcsolatot hoztunk létre. Az üzenet nyilvánvaló: napi rutinodba építsd be a narancslét is."
hohesC_2011_kreat__v_2
"A médiaterv szintén a ‘Napi rutin’-koncepcióra épült, így a taktikai tervezés során fontos szempont volt, hogy a célcsoport tagjai hol és mikor találkoznak az üzenettel a napi rutinjuk során." – fejtette ki Kovács Dóra, a PHD business directora – "Találkozhattak az óriásplakátokkal munkába menet és Budapesten hohesC-ajándékot is kaphattak a munkahelyükre érkezés közben. Napközben könnyen felfigyelhettek a digitális hirdetésekre a napi hírek böngészése közben, aztán este hazaérve is találkozhattak a pozicionált üzenetünkkel, amikor bekapcsolták a tévét, hogy a híreket vagy éppen kedvenc tévéműsorukat nézzék."
Emellett pedig természetesen a Sió-Eckes trade marketing- és sales-csapata arról gondoskodott, hogy a célcsoport tagjai napi vagy heti bevásárlásuk során is találkozzanak a kampány üzenetével.
"Úgy gondoljuk, hogy mind a kreatív koncepció, mind a médiastratégia képes hatékonyan és innovatívan, mégis a márkához illő módon átadni az üzenetet." – összegezte Aniot Dávid. – "A februári eredmények ezt alá is támasztják."
(BrandTrend)