Kategória: Aktuális.
Különleges világba csöppentek bele a Nespresso legújabb termékének bemutatójára érkező vendégek, hiszen a Multeam Events a Pixie nevéhez és stílusához igazodva háromdimenziós vetítéssel egybekötve álmodta meg a kávégép premierjét. Noha maga az új modell meglepően kicsi, a rendezvény monumentális elemeket vonultatott fel. A szervezőknek köszönhetően a bemutatónak otthont adó helyszín, a Mix Club teljesen átalakult az esemény idejére. A kubista részletek jelenlétét csak fokozta a készülék színeinek nevére utaló elektronikus zene és az azokhoz igazodó ledvilágításban úszó tér.
Multeam_Nespresso_Pixie_bemutat____3_
Az ügynökség a vendégek fogadását is az este védjegyének számító modern, futurisztikus hangulatban tervezte meg. Az érkezéskor break táncosok fogadták a vendégeket, az este csúcspontja pedig a ledcsíkos ruhákba öltöztetett művészek vetítéssel összehangolt koreográfiája volt, amely kivételes térbeli élményt nyújtott a partnerek, a sajtó és a Nespresso Club-tagok számára. 
A DJ pultra megálmodott fehér selyemmel letakart Pixie kiállítás a bemutató végén egy gombnyomásra láthatóvá és az esemény központjává vált. Az este party zenéjét a Compact Disco biztosította, míg a helyszínen lévő ledfalakon és ledrácsokon Nespresso kapszulákból kreált animációk futottak. Annak érdekében, hogy a meghívottak még inkább részesei lehessenek a "pixel" életérzésnek, a kivetítőn a róluk készített fotókból alkotott pop art stílusú képek jelentek meg.
Multeam_Nespresso_Pixie_bemutat_____5_
A Nespresso premierje a rendhagyó kommunikációs eszközön túl üvegplazmára vetített memóriajátékkal is szolgált a látogatók számára, amely során újabb információkat tudhattak meg a kávégéppel kapcsolatban. A prémium minőség és modernitás az ételekben is megmutatkozott. A Michelin csillagos argentin séf, Nicolas Rafael Delgado élénk színekben elkészített, pixelekre utaló ételkreációi nagy sikert arattak. A vendégek a Pixie mellett a Nespresso 16 Grand Cru kávéőrleményével is megismerkedhettek. Természetesen a házigazda személye is beleillett az innovatív koncepcióba: Nespresso kávégép tulajdonosként Till Attila ideális vendéglátónak bizonyult.
(BrandTrend)